Uprzejmie informujemy, że dokonaliśmy rozstrzygnięcia postępowania na wynajęcie sal szkoleniowych, przygotowanie cateringu na szkoleniach w ramach realizacji projektu pt. „Strategiczny wymiar merchandisingu w branży handlowej” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
W ramach przeprowadzonej procedury wpłynęło 7 ofert, spośród których wyłoniliśmy oferty, które uzyskały największą ilość punktów oraz nie zostały odrzucone z powodów nie spełniania wymogów lub zaproponowania zbyt wysokiej ceny.
Umowy na realizację usług zostaną podpisane z:
Biurem Rezerwacji Karpacz Agnieszka Mieszkalska na wynajem sali i zapewnienie cateringu w hotelu PRIME w Bytomiu
Usługi Gastronomicznei Noclegowe Leszek Mroczkowski Trzebnica na wynajem sali i zapewnienie cateringu w hotelu Trzebnica w Trzebnicy
Hotelem Batory Stanisław Broszkiewicz na wynajem sali i zapewnienie cateringu w hotelu Batory w Krakowie
Dodaj komentarz