OGŁOSZENIE REKRUTACYJNE
Stanowisko: Specjalista/ka ds. badania kompetencji przedstawicieli partnerów społecznych

Federacja Związków Zawodowych Pracowników Spółdzielczości Produkcji, Handlu i Usług w Polsce rozpoczynając realizację Projektu pn. „Skuteczni uczestnicy dialogu społecznego” o numerze POWR.02.20.00-IP.03-00-001/18, który finansowany jest ze środków Unii Europejskiej, w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, działanie 2.20 Wysokiej jakości dialog społeczny w zakresie dostosowania systemów edukacji i szkolenia do potrzeb rynku pracy, zaprasza do złożenia oferty cenowej osoby, które posiadają kwalifikacje do pracy na stanowisku: „Specjalisty/ki ds. badania kompetencji przedstawicieli partnerów społecznych”. Do zadań pracownika/cy będzie należało:

• Przygotowanie profesjonalnego narzędzia do badania kompetencji członków organizacji związkowych,
  • Przeprowadzenie badań kompetencji na poziomie organizacji wśród wyznaczonych respondentów – przeprowadzenie badań metodą wywiadów telefonicznych na minimum 300 respondentach,
  • Przygotowanie raportu z badania,

Specjalista/ka ds. badania kompetencji uzyska podczas swojej pracy wsparcie ze strony eksperta merytorycznego – osoby z długoletnim doświadczeniem w pracy związkowej, a także w prowadzeniu dialogu społecznego.

• Doświadczenie w realizacji badań wśród członków związków zawodowych,

Okres zatrudnienia: maj – sierpień 2019 (4 miesiące)

Wymiar czasu pracy: pół etatu

Miejsce pracy: Warszawa

Osoby zainteresowane prosimy o złożenie wymaganych dokumentów do dnia 25 kwietnia 2019 roku do godz. 16:00. Dokumenty powinny zawierać:

• CV wraz z oświadczeniem o posiadaniu przygotowania do wykonywania zadań w ramach stanowiska „Specjalista/tka ds. badania kompetencji przedstawicieli partnerów społecznych„,
  • Pisemną informację odnośnie oczekiwań płacowych w kwocie netto,

Niniejsze ogłoszenie ma na celu ustalenie ceny rynkowej za pracę na wymienionym stanowisku, w podanym wymiarze.