OGŁOSZENIE REKRUTACYJNE Stanowisko: Asystent do badania nr 2

Federacja Związków Zawodowych Pracowników Spółdzielczości Produkcji, Handlu i Usług w Polsce rozpoczynając realizację Projektu pn. „Problemy społeczne pod lupą” o numerze POWR.02.20.00-00-0011/18, który finansowany jest ze środków Unii Europejskiej, w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, działanie 2.20 Wysokiej jakości dialog społeczny w zakresie dostosowania systemów edukacji i szkolenia do potrzeb rynku pracy, zaprasza do złożenia oferty cenowej osoby, które posiadają kwalifikacje do pracy na stanowisku: „Asystent do badania nr 2”. Do zadań pracownika/cy będzie należało:

• Wybór osób z grupy docelowej badania,
  • Umawianie na badania,
  • Zbieranie danych,
  • Częściowe przeprowadzenie badania,
  • Podróże służbowe celem dystrybucji narzędzi badawczych, zbierania danych itp.
  • Wspieranie badacza realizującego badanie w codziennej pracy,
  • Asysta przy realizacji całego badania,

Tytuł badania: „Potrzeby a możliwości uzupełnienia kwalifikacji i kompetencji kobiet powracających do aktywności zawodowej po minimum rocznej przerwie”.

Wstępny cel badania: diagnoza potrzeb uzupełniających kompetetencje kobiet powracających na rynek pracy po dłuższej przerwie (np. związanej z wychowaniem dziecka) oraz możliwości ich uzupełnienia.

Okres zatrudnienia: wrzesień 2019 – grudzień 2020 (16 miesięcy), zatrudnienie na podstawie um. o pracę

Wymiar czasu pracy: 1/2 etatu

Miejsce pracy: Warszawa oraz inne miejsca związane z realizacją badań

Osoby zainteresowane prosimy o złożenie wymaganych dokumentów do dnia 16 września 2019 roku do godz. 12:00. Dokumenty powinny zawierać:

• CV wraz z oświadczeniem o posiadaniu przygotowania do wykonywania zadań w ramach stanowiska „Asystent do badania nr 2„,

Niniejsze ogłoszenie ma na celu ustalenie ceny rynkowej za pracę na wymienionym stanowisku,
w podanym wymiarze.