OGŁOSZENIE REKRUTACYJNE Stanowisko: Badacz do badania nr 1

Federacja Związków Zawodowych Pracowników Spółdzielczości Produkcji, Handlu i Usług w Polsce rozpoczynając realizację Projektu pn. „Problemy społeczne pod lupą” o numerze POWR.02.20.00-00-0011/18, który finansowany jest ze środków Unii Europejskiej, w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, działanie 2.20 Wysokiej jakości dialog społeczny w zakresie dostosowania systemów edukacji i szkolenia do potrzeb rynku pracy, zaprasza do złożenia oferty cenowej osoby, które posiadają kwalifikacje do pracy na stanowisku: „Badacz do badania nr 1”. Do zadań pracownika/cy będzie należało:

• Zaplananowanie procesu badania, przygotowanie ostatecznej metodologii badania, ustalenie celu, obszarów problemowych, grup badawczych, technik badania, zasad analizy danych,
  • Przygotowanie narzędzi badawczych,
  • Przeprowadzenie pilotażu badania i ewentualna modyfikacja narzędzi/procesu itp.,
  • Przeprowadzenie badania,
  • Weryfikacja i analiza materiału,
  • Przygotowanie raportu z badania,

Tytuł badania: „Potrzeby szkoleniowe i edukacyjne w opinii pracodawców i pracowników branży handlowej (handlu detalicznego) i możliwość ich realizacji”.

Wstępny cel badania: diagnoza faktycznych potrzeb uzupełnienia kompetencji pracowników w branży handlowej na różnych szczeblach oraz oferty umożliwiającej uzupełnienie tych deficytów.

• Doświadczenie w realizacji badań,

Okres zatrudnienia: wrzesień 2019 – listopad 2020 (15 miesięcy), zatrudnienie na podstawie um. o pracę

Wymiar czasu pracy: 1/3 etatu

Miejsce pracy: Warszawa oraz inne miejsca związane z realizacją badań