OGŁOSZENIE REKRUTACYJNE Stanowisko: Asystent/ka do badania nr 3

Federacja Związków Zawodowych Pracowników Spółdzielczości Produkcji, Handlu i Usług w Polsce realizując Projekt pn. „Problemy społeczne pod lupą” o numerze POWR.02.20.00-00-0011/18, który finansowany jest ze środków Unii Europejskiej, w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, działanie 2.20 Wysokiej jakości dialog społeczny w zakresie dostosowania systemów edukacji i szkolenia do potrzeb rynku pracy, zaprasza do złożenia oferty cenowej osoby, które posiadają kwalifikacje do pracy na stanowisku: „Asystent do badania nr 3”. Do zadań pracownika/cy będzie należało:

• Wybór osób z grupy docelowej badania,
  • Umawianie na badania,
  • Zbieranie danych,
  • Częściowe przeprowadzenie badania,
  • Wspieranie badacza realizującego badanie w codziennej pracy,
  • Asysta przy realizacji całego badania,

Tytuł badania: „Szkolnictwo zawodowe kształcące pracowników handlu w Polsce analiza sytuacji obecnej oraz zapotrzebowanie w zakresie zmian kierunków kształcenia oraz programów nauczania w opinii pracodawców z branży handlowej”.

Wstępny cel badania: diagnoza sytuacji obecnej w kształceniu zawodowym pracowników branży handlowej oraz zapotrzebowanie na zmiany kierunków kształcenia oraz programów nauczania w opinii pracodawców z branży handlowej.

Okres zatrudnienia: wrzesień 2020 – luty 2021 (6 miesięcy), zatrudnienie na podstawie um. zlecenie

Wymiar czasu pracy: 30 godzin/miesiąc

Miejsce pracy: Warszawa oraz inne miejsca związane z realizacją badań

Osoby zainteresowane prosimy o złożenie wymaganych dokumentów do dnia 17 września 2020 roku do godz. 15:00. Dokumenty powinny zawierać:

• CV wraz z oświadczeniem o posiadaniu przygotowania do wykonywania zadań w ramach stanowiska „Asystent do badania nr 3„,

Niniejsze ogłoszenie ma na celu ustalenie ceny rynkowej za pracę na wymienionym stanowisku, w podanym wymiarze.